Πώς να συγκομίσετε το λάχανο


Πώς να συγκομίσετε το λάχανο Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για το λάχανο είναι η εύκολη και παρατεταμένη συγκομιδή του. Είναι η απόλυτη επιλογή για τον χορτοφαγικό κήπο σας.

Συνδέουμε με προμηθευτές για να σας βοηθήσουμε να βρείτε σχετικά προϊόντα. Εάν αγοράσετε από έναν από τους συνδέσμους μας, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια.

Εκτός από το ότι είναι γρήγορο και εύκολο στη συλλογή, αυτό το φυλλώδες πράσινο είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες A, C και K. Αφού ωριμάσουν τα φυτά, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να μαζέψετε αρκετά χόρτα για ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα.

Τι θα μάθετε

Πότε να διαλέξετε λάχανο Πώς να μαζέψετε ώριμο λάχανο Πώς να μαζέψετε το μωρό λαχανό Πιάσε λίγο πράσινο

Το λάχανο είναι ένα λαχανικό που καλλιεργείται και συγκομίζεται εύκολα. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να γνωρίζετε τη σωστή ώρα και μέθοδο συγκομιδής.

Ο χρόνος και οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε εξαρτώνται από το εάν καλλιεργείτε φυτά για μωρά χόρτα ή ώριμα φύλλα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το θρεπτικό πράσινο.

Πότε να επιλέξετε Kale

Το Kale είναι έτοιμο για συλλογή περίπου 60 ημέρες μετά τη φύτευση των σπόρων. Σε αυτό το σημείο, τα υγιή φυτά θα έχουν πάνω από δέκα φύλλα, με μικρά στο κέντρο και μεγαλύτερα στο εξωτερικό.

Αν θέλετε να καλλιεργήσετε baby kale, τα φυτά θα είναι έτοιμα για συλλογή και απόλαυση σε 25 έως 30 ημέρες μετά τη σπορά τους .

Η περίοδος συγκομιδής συμβαίνει συνήθως μία φορά στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού και ξανά το φθινόπωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει η τέλεια στιγμή για να επιλέξετε αυτό το πράσινο. Αν σας αρέσουν τα μικρότερα φύλλα, μαζέψτε τα νωρίτερα όταν είναι νεότερα. Και αν προτιμάτε μεγαλύτερο λάχανο, περιμένετε μέχρι να πάρει το μέγεθος.

Εάν περιμένετε πάρα πολύ, ωστόσο, τα παλαιότερα φύλλα μπορεί να αποχρωματιστούν και τελικά να πέσουν από το φυτό. Εάν συμβεί αυτό, απλώς αφαιρέστε και πετάξτε τυχόν φύλλα που έχουν χαλάσει και συνεχίστε τη συγκομιδή.

Μετά την πρώτη συγκομιδή, μπορείτε να επιστρέψετε για περισσότερα όταν τα φύλλα έχουν μεγαλώσει περίπου στο μέγεθος ενός χεριού ενήλικα. Ανάλογα με τη ζώνη ανάπτυξης και την εποχή του χρόνου, μπορείτε να μαζεύετε νέα χόρτα κάθε μία έως δύο εβδομάδες.

Πώς να συλλέξετε ώριμο λάχανο

Όλες οι ποικιλίες αυτού του λαχανικού συλλέγονται με τον ίδιο τρόπο.

Για ώριμα φυτά, πιάστε το στέλεχος ενός ώριμου εξωτερικού φύλλου στη βάση του κύριου μίσχου και τραβήξτε προς τα κάτω και προς τα έξω, μακριά από το κέντρο, μέχρι να σπάσει. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να μαζέψετε όλα τα χόρτα που θέλετε.

Φροντίστε να αφήσετε τουλάχιστον πέντε κεντρικά φύλλα στο φυτό, ώστε να συνεχίσει να φωτοσυνθέτει και να παράγει νέα ανάπτυξη.

Ποτέ μην διαλέγετε το πιο εσωτερικό τμήμα με τα μικρότερα φύλλα, καθώς από εκεί ξεκινά η νέα ανάπτυξη.

Εάν το χώμα σας είναι μαλακό ή τα φυτά σας είναι πρόσφατα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι ή ένα ψαλίδι αντί για τα χέρια σας. Αυτό σας εμποδίζει να τραβήξετε ολόκληρο το φυτό έξω από το έδαφος ή να σπάσετε το κύριο κοτσάνι.

Αν δείτε αποχρωματισμένα ή φαγωμένα από έντομα φύλλα, φροντίστε να τα αφαιρέσετε και να τα πετάξετε ή να τα προσθέσετε στο σωρό κομπόστ. Αυτό επιτρέπει στο φυτό να βάλει την ενέργειά του σε νέα και υγιή ανάπτυξη.

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ελέγξετε για γυμνοσάλιαγκες , αφίδες και άλλα επιβλαβή παράσιτα.

Πώς να συλλέξετε το Baby Kale

Εάν καλλιεργείτε παιδικά χόρτα για σαλάτες, θα είναι έτοιμα σε 25-30 ημέρες. Η ποικιλία Red Russian συχνά καλλιεργείται για αυτά τα μικρά φύλλα.

Αφαιρέστε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να τσιμπήσετε μεμονωμένα φύλλα στη βάση του στελέχους. Αν προτιμάτε, μπορείτε να κόψετε τα κοτσάνια με ψαλίδι ή μαχαίρι.

Η προτιμώμενη μέθοδος μου είναι να πιάσω μια χούφτα και να την κόψω μία έως δύο ίντσες πάνω από το έδαφος, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Αυτή είναι μια γρήγορη διαδικασία που επιτρέπει στο φυτό να συνεχίσει να αναπτύσσεται για μελλοντικές συγκομιδές.

Όταν επιλέγετε πού να κόψετε, λάβετε υπόψη το σημείο ανάπτυξης. Σε ένα φυτό λαχανίδας, αυτό είναι το κεντρικό τμήμα του φυτού όπου οι μίσχοι συγκλίνουν και αναδύεται νέα ανάπτυξη.

Για να επιτρέψετε νέα ανάπτυξη, κόψτε τα στελέχη πάνω από το σημείο ανάπτυξης.

Για να το κάνετε αυτό, κόψτε ακριβώς από κάτω όπου το στέλεχος συνδέεται με τα μεγαλύτερα φύλλα. Αυτό θα αφήσει ανέπαφα τα μικρότερα, ώστε το φυτό να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Αρπάξτε λίγο πράσινο

Τώρα που ξέρετε πώς να τα μαζέψετε, βγείτε έξω και προμηθευτείτε μερικά από αυτά τα θρεπτικά χόρτα . Η γεύση και η ευελιξία τους θα σας ανταμείψουν για τις επόμενες εβδομάδες.

Αν αναζητάτε ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη σοδειά σας στην κουζίνα, σκεφτείτε να φτιάξετε μια σαλάτα με κολοκυθάκια και ζυμαρικά λαχανίδας, από την αδελφή μας τοποθεσία, Foodal, ή μια σαλάτα kale με σκόρδο, λεμόνι και πεκορίνο, επίσης στο Foodal .

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Και φροντίστε να ελέγξετε τα ακόλουθα άρθρα για περισσότερες πληροφορίες :Συγκομίστε χορταστικά χόρτα από τον κήπο: Πώς να καλλιεργήσετε το λάχανο  Πώς να προστατέψετε το λάχανο από το μαρασμό στον κήπο Τι προκαλεί το κιτρίνισμα και την αραίωση των φύλλων του λάχανου; Πώς να μαζέψετε και να αποθηκεύσετε τους σπόρους του λάχανου

Milkweeds: ποιο είναι για τον κήπο σας;

Τα κοινά ονόματα προκαλούν αναστάτωση

Νόμιζα ότι γνώριζα αρκετά καλά τα εγκεκριμένα από τον μονάρχη γάλα. Αλλά όταν έψαξα στο Dave’s Plantfiles για το “κοινό όνομα: milkweeds”, βρήκα μια κραυγαλέα παράλειψη και μερικά μπερδεμένα εγκλείσματα. Το δημοφιλές πολυετές ζιζάνιο της πεταλούδας (Asclepias tuberosa) δεν φαινόταν πουθενά. Πώς θα μπορούσε να είναι αυτό; Το λάθος μου ήταν ότι έψαξα με ένα κοινό όνομα, milkweeds, αντί για το πιο συγκεκριμένο λατινικό όνομα. Και υπήρχαν πράγματα που ονομάζονταν milkweed για τα οποία δεν έχω ακούσει ποτέ και ήξερα ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ως ζωοτροφή για κάμπια. Φαίνεται ότι η ονομασία milkweed έχει εφαρμοστεί σε μερικά από τα Euphorbias, φυτά που έχουν γαλακτώδη χυμό αλλά είναι πολύ μακρινά ξαδέρφια με τα επιθυμητά γαλακτόχορτα. Και μην μπερδεύετε το WEED της πεταλούδας σας με το BUSH της πεταλούδας (Buddleja). Ο θάμνος είναι μια εξαιρετική πηγή νέκταρ, αλλά μια άθλια επιλογή φαγητού για τους μονάρχες.

Για να είμαστε ακριβείς, οι κάμπιες μονάρχες τρέφονται με φυτά από την οικογένεια Asclepiadaceae και κυρίως από ένα γένος, Asclepias, αυτής της οικογένειας. Αλλά δεν θέλω να σε χάσω σε ένα τέλμα λατινικής ορολογίας. Μπορούμε απλώς να σταματήσουμε να καταλαβαίνουμε ότι όταν θέλετε ένα μαγικό γαλακτόχορτο θα πρέπει να κοιτάξετε στο γένος Asclepias; Και κατά την περιήγηση σε αυτό το γένος, το όνομα Asclepias μπορεί να υποδηλωθεί με το αρχικό A. και να ακολουθείται από μια άλλη παράξενη λέξη (το είδος ή το συγκεκριμένο επίθετο) μετά από αυτό. Αλλά ο στόχος μου δεν είναι να εμβαθύνω στα λατινικά ονόματα, αλλά να απλοποιήσω το θέμα. Δηλαδή, για να σας βοηθήσω να επιλέξετε ένα γαλακτοφόρο που θα σας ευχαριστήσει στο τοπίο και θα ταΐσει τους μονάρχες σας. Η παρακάτω λίστα επισημαίνει πολλές δημοφιλείς επιλογές. Κάθε κοινό όνομα που χρησιμοποιώ εδώ ακολουθείται από ένα συνοπτικό λατινικό όνομα. Όταν βλέπετε το λατινικό όνομα καθώς ψωνίζετε,

Ζιζάνιο πεταλούδας (A. tuberosa)

Ένα ηλιόλουστο πολυετές φυτό με φωτεινά πορτοκαλί άνθη σε ένα τακτοποιημένο, θαμνώδες φυτό δύο ποδιών.

Αυτό το ζιζάνιο της πεταλούδας είναι το πιο δημοφιλές Ασκληπιείο στο εμπόριο των φυτωρίων. Το ζιζάνιο της πεταλούδας (tuberosa) μπορεί να καλλιεργηθεί από σπόρους ή να αγοραστεί ως φυτό φυτού. Αν το αγοράσετε σε γλάστρα, μεταφυτέψτε με προσοχή, προσπαθώντας να μην ενοχλήσετε ή σπάσετε καθόλου τις ρίζες. Αυτό το φυτό υποφέρει πολύ αν σπάσουν οι ρίζες της βρύσης. Για το λόγο αυτό, ένα μικρό νεαρό φυτό είναι καλύτερη αγορά από ένα μεγάλο παλιό. Δώστε στο φυτό καλή φροντίδα όταν είναι νέο και θα ανταμειφθείτε. αυτό το γαλακτόχορτο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην ξηρασία όταν ριζώσει καλά. Από τα δημοφιλή καλλιεργούμενα mlkweeds, αυτό θα ήταν το καλύτερο στοίχημα για να διατηρήσετε μια τακτοποιημένη εμφάνιση. Το ζιζάνιο της πεταλούδας είναι επίσης εγγενές στο μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Το ερυθρό ζιζάνιο (A. curassavica) αναφέρεται επίσης ως ζιζάνιο πεταλούδας, άνθος αίματος ή μεξικάνικο γαλάκτωμα

ετήσιο/ τρυφερό πολυετές φυτό για τον ήλιο, με κίτρινες και κόκκινες δίχρωμες ανθοφορίες ή συμπαγείς ανθισμένες συστάδες ενός από αυτά τα χρώματα, σε βλαστούς ψηλούς από τρία έως πέντε πόδια.

Το Scarlet milkweed είναι ένα δημοφιλές ετήσιο milkweed. Ο σπόρος (ο οποίος πρέπει να έχει μια υγρή ψυχρή περίοδο στρωματοποίησης) ξεκινά σε εσωτερικούς χώρους νωρίς την άνοιξη για μικρότερες – καλοκαιρινές ζώνες, ή έξω σε θερμότερες περιοχές. Το ερυθρό milkweed αναφέρεται ως ανθεκτικό στην ξηρασία, αλλά θα αναπτυχθεί πιο πλούσιο σε συνθήκες υγρασίας. Μπορεί να είναι παραγωγικός σπόρος. Αυτά είναι υπέροχα νέα για κοινή χρήση ή για να διατηρήσετε τον εαυτό σας καλά εφοδιασμένο, αλλά όχι σπουδαία νέα εάν ανησυχείτε για υπερβολικό βοτάνισμα ή εξάπλωση του φυτού σε άλλες περιοχές. (Το φύλλωμα του γαλακτόχορτου περιέχει τοξικές ενώσεις). Το Scarlet milkweed έχει πολιτογραφηθεί σε πολλές από τις πιο καυτές Ηνωμένες Πολιτείες.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Γαλακτόχορτο βάλτου (A. incarnata)

Πολυετές για τον ήλιο ή τη σκιά, τις υγρές τοποθεσίες, αυτό το milkweed ανθίζει σε ροζ ή λευκό χρώμα σε βλαστούς ψηλούς από τρία έως πέντε πόδια.

Το Swamp milkweed, δεν θα εκπλαγείτε αν το ακούσετε, είναι μια εξαιρετική επιλογή για βαλτώδεις, κακώς στραγγιζόμενες περιοχές. Είναι επίσης αρκετά εύκολο να αναπτυχθεί από σπόρους, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που θα κάνατε για το Scarlet milkweed (παραπάνω) Η τεχνική “χειμερινή σπορά” είναι τέλεια για αυτό το είδος σπόρων. Το Swamp milkweed αναπτύσσει υπέροχους πράσινους μίσχους που καλύπτονται με λεπτά φύλλα και καλύπτονται από το τυπικό σύμπλεγμα λουλουδιών milkweed. Τα λουλούδια θα ακολουθηθούν από όρθιες, ελκυστικές λεπτές λοβούς.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Κοινό γάλα (A. syriaca)

Πολυετές στη ζώνη 3, από τον ήλιο έως τη μερική σκιά σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών, φέρει μεγάλες ροζ συστάδες λουλουδιών σε ύψος τεσσάρων έως πέντε ποδιών, χοντρούς μίσχους.

Το κοινό γάλα είναι ένα ευρέως διαδεδομένο άγριο πτηνό. Επίσης εγγενές στη Βόρεια Αμερική, είναι ένα κοινό άγριο θέαμα σχεδόν σε ολόκληρο το ανατολικό δύο τρίτα της ηπείρου. Στις αρχές του καλοκαιριού, τα παχιά στελέχη καλύπτονται με μεγάλες, ροζ, αρωματικές συστάδες λουλουδιών. Μεγάλα νεκταριστικά έντομα όπως οι ξηροί καρποί της μέλισσας πάνω από αυτές τις ανθοφορίες. Δυστυχώς για τον κηπουρό, τα κοινά φύλλα γάλακτος τείνουν να κιτρινίζουν και πέφτουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφήνοντας μη ελκυστικά γυμνά στελέχη με παχιά λοβούς το φθινόπωρο. Ωστόσο, οι κάμπιες Monarch δεν χρειάζεται να πεινάσουν. Το καθιερωμένο κοινό γαλακτόχορτο συχνά στέλνει νέα τρυφερά στελέχη στα τέλη του καλοκαιριού. Μπορείτε να μαζέψετε και να σπείρετε σπόρους αυτού του γαλακτώματος όπως και τα προηγούμενα. Ξεκίνησα το patch μου έτσι. Μια προειδοποίηση για αυτό το γαλακτόχορτο: εκπέμπει χοντρά ριζώματα περίπου έξι ίντσες κάτω από το έδαφος. Έγινε ένα πραγματικό παράσιτο στον κήπο!

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Όλο και περισσότερα γαλατόχορτα!

Υπάρχει μια σειρά από άλλα είδη γαλακτώματος Asclepias που μπορείτε να εξερευνήσετε. Το λήμμα “monarch butterfly” της Wikipedia παρέχει μια λίστα με κατάλληλες επιλογές για φυτά ξενιστές για κάμπιες monarch.

Και το Dave’s Garden PlantFiles είναι το καλό μέρος για να ξεκινήσετε να διαβάζετε περισσότερα για μερικά από αυτά τα άλλα φυτά που καλλιεργούνται λιγότερο συχνά.

[email protected]~ [email protected]~ [email protected]~

Ευχαριστούμε τον DG Uber Gardeners Floridian, τον Jeff Beck και την Poppysue για τις φωτογραφίες τους που υποβλήθηκαν στο Plantfiles και χρησιμοποιήθηκαν εδώ. Μικρογραφία φωτογραφίας και ιδιοκτησία του συγγραφέα.

Τα πορτρέτα φυτών του Ντέιβιντ Φίσμαν θα σας καταπλήξουν

Ο μάγος βοτανικής φωτογραφίας Ντέιβιντ Φίσμαν πρέπει να έχει μαζέψει πολλά μίλια συχνά ταξιδιωτών. Πώς αλλιώς μπορώ να εξηγήσω τα γαλαξιακά οδικά ταξίδια του όπου φωτογραφίζει φυτά που προφανώς δεν αναπτύσσονται στο ηλιακό μας σύστημα;

Ο David και εγώ τρέχουμε στους ίδιους κύκλους χλωροφύλλων στο Facebook. Είχαμε ανταλλάξει σχόλια και εκφράσαμε την ελπίδα να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον κάποια μέρα. Δεν είχα βρει τον χρόνο να ψάξω στον ιστότοπό του, Unique Botanical Portraits, οπότε δεν ήμουν σίγουρος για το ποια ήταν η συναυλία του, αλλά ήξερα ότι είχε κάποια σχέση με φυτά και φωτογραφία. Καθώς πλησίαζε το Northwest Flower and Garden Show, με κάλεσε να σταματήσω στο περίπτερο του για να δω από πρώτο χέρι.

Συγκλονισμένος, σου λέω!

Ήμουν εγκεφαλικά απροετοίμαστος να απορροφήσω τις απίστευτα πλούσιες και εξωτικές εικόνες του. Από πού να αρχίσω? Η δουλειά του David ξεκινά με απίστευτα καθαρές κοντινές φωτογραφίες φυτών που δεν έχω ακούσει ποτέ (Arisaema, Meconopsis) και μερικές πολύ κοινές (Borage, Gloxinia, Castor Bean). Έπειτα κόβει τα πάντα εκτός από το θέμα του και τα τοποθετεί σε μαύρο φόντο, προσηλώνοντας τη συνολική μας προσοχή στο θέμα.

Στη συνέχεια, κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Αν δεν ήξερα ήδη ότι υπάρχει λογισμικό βελτίωσης φωτογραφιών, θα έπρεπε να υποθέσω ότι περιμένει μια νύχτα χωρίς φεγγάρι, καίει ιερό θυμίαμα, απαγγέλλει αρχαία ξόρκια, θυσιάζει ένα μικρό θερμόαιμα πλάσμα στους θεούς και τους εκλιπαρεί να έριξε μια γοητεία στις φωτογραφίες του. Ωστόσο, όπως και να δημιουργήσει τις τελικές του εικόνες, είναι προφανές ότι το λογισμικό από μόνο του δεν υπολογίζει τα αποτελέσματα. Είναι ο άνθρωπος πίσω από το κλείστρο και στην άκρη του ποντικιού που έχει σημασία.

Ο Ντέιβιντ εξήγησε το πάθος του. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα με ελκύουν ασυνήθιστα, σπάνια και μοναδικά βοτανικά. Όντας προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, με γοητεύουν τα ασυνήθιστα χρώματα, τα εξωγήινα σχήματα και τα μοναδικά σχέδια φυτών.» Εξωγήινα σχήματα; Χωρίς πλάκα, Ντέιβ…

Ιδού Voodoo Lily, γνωστός και ως Amorphophallis (G-rated ορισμός: Misshapen naughty bit). Στα χέρια του Ντέιβ (το έγραψα αλήθεια αυτό;), μου θυμίζει έναν πελεκάνο με πολλά μάτια, με ένα πόδι, στολή κλόουν, που πηδάει, με βολική λαβή μεταφοράς.

Τα λουλούδια πορτοκαλί Gloxinia μεταμορφώνονται σε πλάσματα από ένα ειδικό Jacque Cousteau PBS.

Το πορτογαλικό Sundew (Drosophyllum lusitanicum) φαίνεται να έχει σχεδιαστεί από έναν εξαιρετικό κοσμηματοπώλη. Αλλά είναι θανατηφόρο εάν είστε ένα ζωύφιο που ζει στις περιοχές της Μεσογείου, όπου αυτό το σαρκοφάγο αγγειόσπερμο αναπτύσσεται σε ξηρό αλκαλικό έδαφος. Θα σας ελκύσει το γλυκό άρωμά του και μετά θα ακινητοποιηθείτε από την κολλώδη βλέννα που εκπέμπεται από τους αδένες του. Αλλά στα χέρια του Fishman, βλέπουμε μόνο τη λεπτή ομορφιά του.

Μιλώντας για θανατηφόρο, το Castor Bean (Ricinus) παράγει μια από τις πιο τοξικές ουσίες στον πλανήτη. Ωστόσο, όταν ο David τελείωσε με αυτό, βλέπουμε αντίθετα την έντονη αντίθεση των στελεχών του κόκκινου λάβας και την ιριδίζουσα αντανάκλαση από τα πλούσια φύλλα του.

Για χρόνια, είχα ακούσει θρύλους για την παράξενη ομορφιά της Puya alpestris, μιας Χιλιανής καταγωγής και μέλους της οικογένειας Bromeliad. Αφού το είδα στο πλήρες μεγαλείο του στον Βοτανικό Κήπο του Σαν Ντιέγκο το 2009, έγραψα μια ανάρτηση ιστολογίου, αλλά οι φωτογραφίες μου δεν κρατούν LED για τον David. Στον ιστότοπο San Marcos Growers, η περιγραφή λέει, «Τυρκουάζ γαλαζοπράσινα λουλούδια (μερικές φορές αποκαλούμενα μεταλλικά ή «απόκοσμα») ανθίζουν σε τερματικά διακλαδισμένα κοτσάνια ύψους 4-5 ποδιών την άνοιξη». Αλλά πώς μπορείτε να τοποθετήσετε το “Turquoise Blue-Green Metallic Unearthly Tower” σε μια ετικέτα φυτών; Έτσι οι βοτανολόγοι εγκαταστάθηκαν στο Sapphire Tower.

Κοιταξε και μονος σου

Το έργο του David είναι προς πώληση σε πολύ ελκυστικές τιμές, οπότε ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό του για μια ευχάριστη έκπληξη. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή του Σιάτλ, δείτε τα πράγματά του από κοντά. Τα έργα τέχνης του θα εκτίθενται στη Βιβλιοθήκη Miller Botanic Gardens του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον από τις 2 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου, με μια δωρεάν, ανοιχτή στο κοινό δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου από τις 5 έως τις 7 μ.μ.Πώς να συγκομίσετε το λάχανο

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.